www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from artkele. Make your own badge here.

: artkele : 2007.11.05. 02:31 : Címkék: helyzet történt : folyj bele! :

long trip

ma pontosan 9 és háromnegyed órán keresztül gurult alattam jármű (autó, vonat, villamos vagy busz).

a vonaton azon kívül, hogy rendkívül ügyes mozdulattal a wc-be pottyantottam vadiúj piros karkötőmet, szociális facilitációban is részem volt! J. jelenléte ugyanis növelte a teljesítményemet. ha egyedül utazom, tuti nem olvasom végig a szünetre szánt kötelezők egyikét, helyette inkább nézelődöm, zenét hallgatok, firkálok, bambulok, egerészem. így viszont, míg J. az ölemben bóbiskolt, lelkesen végigrágtam magam a szövegen.
a koliban is többször megfigyeltem már ezt a társas hatást. ha vse és M. a szobában tartózkodnak, sokkal könnyebben szánom rá magam a tanulásra, szívesebben kezdek el dolgozni. egyedül viszont sokszor szanaszétfolyok az ágybanszékbeninterneten. szociálpszichológiai élvezetek, jihhu.

ja, a vámos nem kapott el illegális töltöttpaprika-, saslik- és sajtcsempészés közben.
(tej- és hústerméket az eu-s vámszabályok szerint nem lehet behozni nem eu-tagállamból).

A bejegyzés trackback címe:

https://artkele.blog.hu/api/trackback/id/tr30218686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása