www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from artkele. Make your own badge here.

: artkele : 2007.11.21. 01:46 : Címkék: történt : 4 csepp :

streetart

megint sikerült lekésnem az utolsó nappali buszomat. kárpótlásul igencsak folyékony élményben lehetett részem. a Blahán, 23 óra 34 perckor a hetes busz megállójába gördülő járműről lelépett, és se szó, se beszéd konkrétan a lábam elé okádott egy fiatalember. sőt nem is okádott - a buborékfújás könnyedségével dobta ki a taccsot. majd, mintha mi sem történt volna, a leszállás mozdulatát akadásmentesen folytatva lendületesen tovalibbent az alujáró irányába.

ilyet én még nem láttam! ilyen rutinos hányást, ilyen hideg és hirtelen elszakadást a produktumtól, melyet legalább a Keleti óta dédelgetett tulajdonosa!

a tetemes vörösboros (akarom mondani, málnaszörpös) tócsa fölényesen szétterült a megállóban, s nemhogy sárgarépát nem tartalmazott, de olyannyira lekötötte a nézőközönséget, hogy mire feleszméltünk, és szerettük volna elismerő undorral végigmérni alkotóját, a mester addigra végleg eltűnt a sötét oszlopok szeszködében...

A bejegyzés trackback címe:

https://artkele.blog.hu/api/trackback/id/tr5236454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b_borisz · http://szivarfa.freeblog.hu 2007.11.21. 09:58:25

Isten hozott a Paradicsomban, avagy legyen szép a Te napod is!

Krisztián 2007.11.21. 12:18:16

"artkele FOLYÉKONY blogja"
stílusos. :))))
mindezt "streetart" néven :)))

artkele · http://artkele.blog.hu/ 2007.12.01. 00:13:48

ha flashmob lett vón, nem győztünk volna hová lenni a sok hirtelenjött sárgarépától...
süti beállítások módosítása