www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from artkele. Make your own badge here.

: artkele : 2008.09.05. 03:00 : Címkék: dizájn érzet mitművel : 6 csepp :

iksziksz

barátnőimmel, egykori osztálytársaimmal sorra betöltöttük nyáron a huszadikat. bárki bármit is mond, ijesztő ez így. jönnek az I-k, a V-k, az X-ek, aztán az L, meg a többi: ránktelepszik az egész római számrendszer, az öröklét egyre elképzelhetetlenebb, a menstruációs görcsök egyre ritkábbak. nem nyugtat meg kellőképp az sem, hogy valami egérmájban megállították a sejtek öregedését, s hogy állítólag a petefészkemben sokkal több pete lakik, mint amennyi a várható élettartamom (bahh..) alatt kibújhat onnan. fokozza az izgalmakat, hogy imádkozni nem szokásom, ráadásul tuti vízér fölött van az ágyam, mert délutánonként szeret itt aludni a macska.

az élet valószínűleg belátható, csak legyen, aki megtanít az emberiség idejénél rövidebb távra tervezni.

...

alább kétszer két húszéves lány (ez így már 80!) enyhén warholosítva, s a táska melyet vlaszta barátnőm (a képeken a lila, illetve zöld árnyalatban) boldogszületésnapja alkalmából kapott tőlem (a sárgakéktől) némi színezgetést, vasalgatást követően.

= = =

A bejegyzés trackback címe:

https://artkele.blog.hu/api/trackback/id/tr6639961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boros Oszkár 2008.09.05. 10:24:38

Klassz!

b_borisz · http://szivarfa.freeblog.hu 2008.09.06. 11:41:53

nagyon jó ez a tatyó. rávasaltattad, vagy kvázi pólósnyomtatással, vagy hogyan készítetted?

artkele · http://artkele.blog.hu/ 2008.09.16. 14:49:27

köszi (:

a mammut alagsorában (saturn?) lehet venni olyan papírt, amire lézerrel lehet nyomtatni, aztán meg rávasalni, amire tetszik. így lett.

Dr. Zoidberg 2008.09.23. 07:10:21

Hiába vagytok rajta mindketten kétszer, attól még az összesen 40 év marad csupán.. Nem ér siratni a még előtted álló időt!

Kéne aktos táska is. :)
Csók!

bonehead 2008.09.26. 18:11:03

Hmm, az előző post-hoz írt kommentemet ide szántam. Csak úgy közlöm. Ennyi.
süti beállítások módosítása