www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from artkele. Make your own badge here.

: artkele : 2007.11.05. 20:07 : Címkék: dizájn történt mitművel kultúr szkúl : 2 csepp :

plakátmagány


  

     - SZÉ 2007 -

végre elkészültem a plakáttal. már a3-as papíron is létezik, 8 színben! egész nap ezért rohangáltunk Zs.vel. a Villányi úton egy módfelett kapitalista nyomdászba botlottunk: plakántonként 120 forintot lealkudott magából, nehogy az olcsóbb nyomdába menjünk. a konkurens tulaj ugyanis bolond, mezítláb jár, patkányokat tart, homoszexuális, és egyébként is a román határ mellől költözött Pestre. mellesleg a nyomtatója is rosszabb. (nem mintha ez releváns lenne a szolgáltatás szempontjából.)

 

  

      - united colors of SZÉ -

most teaházat kérek. vagy narancssárga babzsákot limonádéval, piros szívószállal. közben esetleg nyomtassátok rám a bolond nyomdászt, aki mezítláb jár, patkányokat tart, homoszexuális, és a román határ mellől költözött Pestre.
tintasugárral és szívárványszínben, természetesen.


:::

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://artkele.blog.hu/api/trackback/id/tr70219550

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: BDK - Balla D. Károly / BLOG 2007.11.15. 15:03:09

A Szakkolégium Éjszakája"Az ELTE Társadalomtudományi Szakkollégium 2007-ben már harmadik alkalommal rendezi meg a Lágymányosi Campus Északi épületének alagsorában a SZÉ-t, a Szakkollégium Éjszakáját. Ez az egyetlen olyan különleges este, ahol diákok…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása