www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from artkele. Make your own badge here.

: artkele : 2007.07.17. 17:47 : Címkék: ungvár helyzet : 1 csepp :

hőség, kvász, ájsztí

most értem haza a már időszerű városfelfaló sétámból. eléggé vízhólyagosra sikeredett. háromszoros hurrá a keménytalpú vietnami papucsoknak, és nekem, aki felveszem őket. irdatlan meleg van, már-már olyan, mint a tenger mellett, csak a sós sirályillatot itt fáradt, poros, autófüstös levegő helyettesíti. Ungvár ennek ellenére nyüzsög, topless lányok és macsósan kigombolt ingű férfiak, napszemüveg-villanások, forró szellő és kvász (kenyérkovász, erjesztett kenyérlé). a gyalogjáró-híd mellett messziről sárgálló tartálykocsiból árulják a szláv üdítőt, pár kopek az ára. hatalmas a folyadékigény. itthon is készül az élet: 2 liter mentás-citromos jeges zöldtea. a macska itt játszik a szobámban, időnként a vízhólyagos lábammal, időnként visítok. most az ölembe költözött és jólesően melegíti combomat. neki jólesően. dorombol, és mintha mosolyogna.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://artkele.blog.hu/api/trackback/id/tr8119800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sipi · http://edge222.spaces.msn.com 2007.07.18. 12:03:23

Vicces ez a sárga tartály, mintha a világháborúból maradt volna itt (ott), azzal a katonai kerekével. Bár sokkal nagyobbnak képzeltem el, olyan krómszínű tejszállítóautónak.
Jéghideg kvász, jajj de jól esne, de van helyette mentatea, görögdinnye, kertilocsoló.
süti beállítások módosítása